Yesterday Was à lovley day

Ja, jag vet att jag är sämst på att hålla mina löften om att blogga..
Gårdagen va en himla bra dag, den började med att jag hämtade min lilla älskling hos min storebror. Sen åkte vi lite pulka här i närheten. Har glömt bort hur bra man hade de när man va liten. Inga bekymmer man va lycklig vardag.
Mötte upp Jessica i centrum där vi lunchade för att sedan åka till Nacka för att hämta jessicas lillkille . Efter de tog vi bussen till sickla där kidsens dreamland ligger(Andy's lekland). Grabbsen hade super skojj men även jag och jessica tog oss an de skyhöga rutshbanorna. Förstår inte hur småbarnen vågar.. Men men
De va en himla bra dag må jag säga!
Vi såg ut som unga mammor när vi for genom Stockholm med en varsin unge hållandes i handen.;)

!

jag har hittat mitt nya ögongodis!


Rubrik

Blir så himla ledsen när inte min blogg.se app fungerar att blogga ifrån så jag kan ju inte liksom lägga upp bilder etc..
Anywhoo, hade match igår och vi mötte Bandhagen. Dom åkte på stor tooooorsk;) nä men matchen gick skit bra faktiskt(:
Senare på kvällen drog jag,Jennica,Elaine och Erika hem till Niina och chillade framför melodifestivalen. Lite senare kom Jessica och Catti också (: mycket trevlig kväll må jag säga.

Bare Bea = nostalgi

Just i detta nu sitter jag och jessica och kollar på Bare Bea, de är en norsk film. De är
Bara jag och Jessica som förstår sig på den filmen haha. Efter maten drog vi till bageriet och köpte semlor, eller mamma och Jessica tig varsin semla mesans jag tog en bulle med mormors hosta i ;)
Fast de som skulle vara topp nu är om vi hade Ben&Jerrys, nostalgi!

HOR snöö

Har precis kommit tillbaka från min runda som tog ca 2 timmar typ. Delade nere vid sleipnervägen där de bara är springportar... Så de va en aning jobbigt och bättre blev de ju inte när de börja snööa som fan! Men jag kom tillbaka först av alla idag!!;)
Får gå hem om
En halvtimme då blire hem och byta om och sen dra till gymmet med jessica(:

22:26

Fick mig allt lite träning idag iallfall (: trots att jag och jessica hade bestämt för att gå till gymmet så prioriterade vi våran skönhetssömn ;). Så de blev basketträning istället! De gick bra, vissa övningar är dock piss tråkiga, men de va mycket spring iallfall. Så några kalorier droppa man iallfall! Måste nog hoppa i säng snart för imorn blir de jobb hela dagen och sedan blir de gymmmet med bästavän!



Jag och jessica satt och kolla på denna snubbe idag, hahaha han är så rolig:P


lazy

Vilken effektiv dag de har varit idag! eller inte..
Blev väckt av en fucking freeloader halv 10 imorse.. som senare kom hit och tiggde mat :) men de va faktiskt trevligt. Vi har ätit sjuka mängder med digestive kex. Tanken va ju att vi skulle palllra oss till gymmet men så vart inte fallet. Vi deckade framför en film och vaknade upp typ 2 timmar senare.. Vi sket i gymmet och fortsatte med film tittandet. Sen tog vi en promenix ner till ÖB innan maten och nu sitter vi här och kollar på yttligare en film .
 

Zzzzz

Damn va trött jag är , har sovit skit dåligt inatt.. Drömt massa shit.
Jag har seriöst en tvångstanke, och de är att ALLTID när jag vaknar på natten så tar jag upp luren och kollar om jag fått sms eller om nått nytt har hänt på Facebook. De är ju helt sjukt va beroende man är av son mobil. Hur klarade sig folket förr i världen utan iphones och Facebook???

RSS 2.0