Winter

Snart blire vinter på riktigt..


Onsdag

Sov skit dåligt inatt.. Vände vred på mig hela tiden.
Har äntligen fått min syrras kompletta träningsprogram. Efter mycket om och meeeen.. Taggad till 10000(: ska iväg idag innan jobbet och köpa en shaker eller vafan de heter hahaa!


Fingers crossed!

Jag hoppas hoppas verkligen att detta går hem! De förtjänar du. Big time


Freeeziiiing

Nu ligger jag i min säng under två täcken.. Fan va kallt det är. Jag orkar inte med de här. Flera månader har vi framför oss av snö,regn,slask och minusgrader. DEPP

Iallfall så har kvällen varit mycket trevlig! (: jag,Hanna,Louise och Louisa möttes upp i Farsta och åkte tsm till bowlingen i Gullmars. De va disco bowling ;) de va nice! Jag hamnade på en andra plats. Efter så drog vi till Vapiano och käkade, så himla gott. Tog en carbonara med oxfilé ;) sen va väll tanken att vi skulle ut men drog hem istället. Alldeles för kallt ute. Fyyfaaan.

Hanna langar pose!


Lördaaaayy

Igår va jag och Jess och såg Paranormal Activity. Alltså vet inte riktigt vad jag ska säga om den filmen.. Den va ju läskig vissa stunder men det hände inte så mycket. Den va helt OK.

På dagens schema står först och främst träning. Ska till gymmet snart. Sen ska jag nog förbi centrum och kolla efter en höstjacka. Och vid halv 6 tiden ska jag möta upp tjejerna från jobbet (: vi ska iväg och bowla och sen ut och käka ! De ska bli skojj (:!


Word

"You've changed".. No actually i think the proper term is "I've stopped trying to please your ass "


Varför?

Man blir ju lite besviken/ledsen när man får se sånna saker. När man tror/trodde att de va en självklarhet ..? Men nån random. Förstår inte och inte får man reda på de heller. Wish att de kom ut


Vad är de för dag?

En ny dag med nya möjligheter!! Pff haha
Ska dra till gymmet om ett tag tror jag, väntar på att jess ska vakna och svara på mitt sms (: senare blire jobb som vanligt..

En tjej på mitt jobb har kommit in på polishögskolan! Jag är en aning avis på henne eftersom jag också vill bli polis!(:
Men de är ju sjukt bra av henne, jag menar hon är bara 21 och kom in på första försöket. Happy for her (:


Update

Fick klagomål av en trogen läsare att min update suger atm. So here i go!

Idag har de verkligen varit en kaos dag! Igår va jag hos en polare som bor tusen mil bort kändes de som..:o drog dit efter jag sluta jobbet vid nio, vi kollade på en skräckfilm som va skit äcklig.. Drog hem vid kanske halv 2.. Jävligt bra jobbat eftersom jag skulle öppna idag. Så jag låg i min säng vid halv 3.. Gissa vem som försov sig imorse :o Jora de va lilla jag de. Allt löste sig som tur va!

Bilden är klockren!


!

Idag har jag jobbat hela dagen. Cash floow, jobbar dock hela helgen vilket är mindre skojj.

Kom hem för en stund sen, drog tummen ur röven och drog ut på en joggingtur! Skönt som fan. Imorn blire jobb och sen kanske jag hakar hem till en på jobbet och joinar några när dom ska föra inför utgång. Dock kommer jag ek haka ut. Fattig som en åsna.


?

Hiss eller Diss??


Fy bubblan va trött jag är.. Va på jobbet 06:30 imorse.. Tacka gudarna för att de bara är så tidiga mornar en gång i veckan.

Fy bubblan va trött jag är.. Va på jobbet 06:30 imorse.. Tacka gudarna för att de bara är så tidiga mornar en gång i veckan.

Vill tatuera mig och pierca mig, fast jag har ju redan haft 3 st varav två är kvar. Äh de får bli tatueringar istället ;)


Time for à change

Vad är meningen med allt man gör egentligen? Jag jobbar på Ica och tjänar pengar som jag ändå i inte kan hushålla med.. Jag betalat för ett gymkort, jag går dit och tränar och blir irriterad på att alla kärringar hänger sina kläder på alla krokar så man inte ens kan sätta sig och knyta skorna utan att man får en gammal kärring behå i nacken..

Jag vill göra nått NU! Hoppa fallskärm? Tatuera ansiktet? Haha


I will

Jag ska göra allt för att hjälpa dig


.

Undra hur de hade varit


Smoking kills

Ser fram emot en vinter utan att jackan kommer lukta hora från ciggen !! Slippa komma hem och lukta askkopp och gammal gubbe. Så jävla glad att den idioti perioden är över! Ångra att jag började med den sikten i början av gymnasiet. De flesta rökte och de blev att man haka på och sen vart de en del av vardagen, but not anymore!!

Som man brukar säga
"FINA FLICKOR RÖKER INTE"


Happy Birthday!


Happy Birthday!


HAHA LUFTRUNK!

Busschaffisen körde en luftrunk till sin kollega! Hahah


Burk slime

Herre vilken träningsvärk i armarna jag har :O helt sick alltså! Armarna känns som slime.. Can't move.

Ska väll snart dra till gymmet med Jess och ikväll blir de ett stängnings pass på jobbet.. Yeeeey

Mina armar ATM!


S u n d a y

Blev ett armpass på gymmet idag! Man börjar se resultat, Awesome!

Degar med Jess framför One tree Hill :D love it.


09:45

Ligger i sängen och glor på film. Ska gymma idag och jag är ganska taggad alltså (: blir nog armar och mage idag!


Omaha mall , Omaha mall

Blev inte någon vinst idag tyvärr.. Ingen hade typ nått GO i sig idag:/ verkligen inte jag. Är inte lika kul längre men så har jag sagt nu ett tag. Får se hur de blir framöver.

Anywho, såg en reklam med Dolph Lundgren. LORD han är en sexig jävel alltså om han tänker på hans ålder. Riktig DILF!;) har/hade en kompis? Eller kan man kalla de kompis? Eller jag vet faktiskt inte vad de är till mig haha. Den personen är också väldigt snygg (enligt mig) och han är lik Doplhan i vissa stunder! De är lungt för mig jag kan ta båda ;)


Gameday

Somnade på soffan igår hos Marre. Var why to tired att köra hem själv.. Anywho vaknade ganska tidigt och satte på filmen "Never say never" Justin Bieber. Kalla mig tönt men han är GRYM! Im so going till hans konsert i April.

Dags att tagga till för idag har jag match! Haga Haninge vs Nacka.


Forgive me father for i have baked..

Vart varken gymmet eller någon PW idag. Vi bestämde oss att baka istället! Muhaha. De blev blåbärsmuffins. Ganska smaklösa men de slank ner i kaggen ändå ;) Lord va de jäste i min mage sen. Ångest ångest!

Anywho, jobbade stägning idag och efter de tog jag bilen och drog till Murran i VH (: blir chillkväll för imorgon har jag match! Taggad!


Powerwalk

Så himla besviken idag. Körde mage igår på gymmet och trodde verkligen att jag skulle få träningsvärk idag.. Iallfall lite. Nää de känns inte ett shit. AJA!! Ska iallfall ut på en PW med Jess om ett tag! Hard work work ;)


Tatto

Följer nån tatuerings grej på instagram där de lägger upp massa bilder på olika tatueringar. Man blir så himla sugen på att göra en ny gadd alltså! En som jag ska göra har jag velat göra länge, jag kommer göra en text över revbenen! Snyggt!! Dock ska jag bli lite mera tighten innan den sätts på plats.

Dessa bilder är på ställen jag vill göra gaddsen på (:


Jobbjobbjobb

Jag jobbar och står i som vanligt. Man måste ju ha cash liksom, dock är jag världens sämsta person att hushålla med pengar. Shame on me!

Anuwho, har kommit igång med träningen nu känns de som. På riktigt alltså. Jag och Jess drog en PW igår efter mitt jobb. Vi gick från Farsta till Skogås! Tummen upp på den ;) dock kan jag inte knalla lika fort som Jess.. Haha mina ben kan inte gå fortare, så jag drar ner henne lite i tempot :p what to do liksom. Roligare att gå när man har sällskap (:


RSS 2.0