Vad ska jag göra?

De är väldigt jobbigt och frustrerande att inte veta. Jag har alltid varit en person som tänker på andra i första hand. Ställer upp i stort sett alltid när folk behöver mig. Vad de än är. Allt ifrån att skjutsa, följa med på saker jag kanske egentligen inte har så stor lust med osv. Jag gör de MER än gärna, för jag mår bra av att personer som betyder mycket för mig mår bra. Mina vänner och självklart min familj. De betyder liksom allt. Kanske låter patetiskt, men de är så de är.

Jag kommer alltid finnas där för dom oavsett vad.<3


Nov. 07, 2012

Shiit va slut jag är! Galet. Va på jobbet 06:30 imorse eftersom jag skulle öva mera på att baka. Jag säger bara OMFG va kaos de va i mitt huve. Super stressigt är de, hundra saker man ska göra och hålla koll på :p men de är kul att prova på nått nytt (: sen när man kommer in i de mer så kommer de ju flyta på fortare. De va ju kul att man kunde roa Hanna iallafall när jag va som mest stressad! Jag tog i en plåt som jag precis tagit ut ur ugnen med bara plasthandskar. Ajj. Sen stod jag och förberedde lite stuff innan de skulle in i ugnen och Hanna stressade sönder mig och ba "skynda dig till ugnen Emilia, de piper" så skulle jag gå igenom en sväng dörr och såg inte att de stod nått för så jag går med hög fart och ska putta på dörren som inte gick att putta och face plantar dörrjöveln och dåå vart de en jävla skrattattack :p

Here is thaaa biatch


Jobb

Jag har jobbat snart 14 dagar i sträck. Jag ska absolut inte klaga, för jag ville ha mer tider och de har jag fått. Men man känner verkligen att de tar på kroppen. Jag är helt slut. Skulle vara ledig imorn egentligen men ska fortsätta att öva baket imorn. Så 06:30 ska jag befinna mig på jobbet.


Nu jävlar

Alltså igår kväll bestämde jag mig för att jag ska gå en PW varje dag! Antigen efter eller före jobbet. INGA URSÄKTER!!!

Nu ska jag strax hoppa i kläderna och dra ut på en PW. Ska gå ända till Farsta mina bröder! För jag behöver kolla en grej på mitt schema så varför inte röra på fläsket dit??

Jag måste hålla detta nu!


RSS 2.0