Fredagsmys!

Vin,cigg,BB och bra sällskap summerar denna fredag kväll(:


Plugg plugg plugg

Jag är taggad på att plugga! Tro de eller ej. Sitter i biblioteket med Jessica och pluggar körkortsteori. Inte hon då men jag!


Fint som bärs!

Idag har jag varit igång hela dagen.
De började med att jag följde med Jennica ända till Södertälje... Svin långt. Där vi hämtade nycklarna till hennes nya lägenhet, som förövrigt va skit fin. Helt ny renoverad. Man blev ju en aning sugen på att flytta hemifrån! Men men den dagen kommer...

Efter trippen till Södertälje for jag hem eftersom jag skulle iväg och jobba stängning. Blev hämtad av Jessica efter jobbet (: fint som bärs! Hon är så duktig på att köra och jag blir så sugen på att ta mitt jävla körkort nu. Men lugn bara lugn de kommer de kommer!


Underbar dag!

Solen skiner och de är ganska varmt ute, man blir på himla bra humör när solen tittar fram (:!

Så, fredag idag. Ska hoppa in i duschen och fixa mig sedan bege mig till en lokal som jag och brudarna har lite planer med, de kommer bli så jävla grymt.
Efter så ska jag bege mig mot Huddinge för att möta upp Jessica (: vi ska nämligen gå på bio på Heron City. Käka lite och så och kanske tar varsin battle bland spel maskinerna;)

Have à wonderfull friday!


Lackar

Vafan, taggad på att blogga och lägga upp bilder MEN de funkar aldrig.. Skit irriterande.

Anywho, sitter på bussen påväg hem från jobbet. Vilken KAOS dag de varit... Eftersom att Nordea banken vart nere typ hela dagen. Så de va många som inte kunde betala de dom skulle köpa.. Vilket resulterade i att de parkerade kvitton. Och kyl varor och allt va de nu innebär Får vi inte ha liggande mer än 10 min och folk kom liksom inte tbx. TACK SOM FAN FÖR DEN! Nu blev de mer att hålla reda på.


..

Forgive me father for i have sinned....


Lördaaaay

Jahapp då är man vaken tidigt i vanlig ordning när man e ledig.. Fattar inte vrf jag automatiskt vaknar samma tid varje gång? Aja no biggie

Igår jobbade jag som sagt stängning. De gick bra och ovanligt fort. Men men är man grym på sitt jobb så e man.
Efter jobbet övningskörde jag från jobbet till jess. Vi tog en promenix och hamnade på en bänk och snackade skit (: trevligt trevligt i vanlig ordning!(:

Ikväll ska jag hem till Erika med brudsen och kolla film<3

 


Wörk

Såhär taggad e jag på att jobba..



Lunch!

Lagade mig en god lunch (:


Tattooo

Jag vill så gärna tattuera mig! I mean right now. Har en sak jag ska göra men de är de inte många som vet om (;

Här är mina jag har so far(:

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3303438/images/2012/pic_194125783.jpg" class="image">


BigBrother

Om man tänker på vad BB handlar om så är de ju rätt patetiskt men samtidigt roligt:p. Sitta i ett hus i 100 dagar med typ 12 randoms. Jag hade nog INTE pallat 100 dagar. Jag hade blivit psyko... Stört mig på minsta lilla och vart en riktig PMS kärring.

Men de är skit kul att kolla på faktiskt(: dock är de ju vissa människor som
Beter sig som småbarn och man verkligen skäms över dem.. Ett exempel är när Sipan skar av sladden på tjejernas platttång med en kökkniv när en av dem satt och platta håret. Om jag va hon hade jag gett honom en FET JÄVLA BITCH SLAP!!!


<3

Passade min älskade brorson häromdagen, hade honom över natten också vilket va super mysigt. Älskar den lilla killen sjukt mkt!<3


Spring is here!

Åh vilket underbart väder de är ute! Solen skiner och de är barmark(:
Kan ju inte bli så mycket bättre? Jo, de kan ju de. Jag känner mig inte riktigt på topp idag. Känns som om jag har feber... De suger ju en oerhört stor fet hästballe.
Jag måste ut en sväng ändå, klarar inte av att sitta inne.. Ska ta en liten promenix med Jessica lite senare (: så de blir sweet!

Ja, de é topp!

Va bara tvungen att slinka in en snabba för att skriva att min älskade vän har tagit sitt körkort nu!
Fan va bra hon é! De va hon mer än värd! Nu är de snart dags för mig:D hoppas de kommer gå lika bra för mig.
Min vän é bäst! Ingen protest!<3

RSS 2.0